Blev opdaget på overvågningen: Butikstyve stak af

Tre butikstyve stak tirdag aften af, da de blev opdaget af en medarbejder i Netto i Benløse ved Ringsted.

På videoovervågningen havde man i butikken set hvordan en mand forlod butikken med en kurv fyldt med varer. En medarbejder løb ud på p-pladsen, hvor der holdt en bil med lyset tændt og manden stod ved bilen. Manden stak dog af, selvom Nettomedarbejderen tog fat i ham, og sagde at han skulle blive på stedet. Medarbejderen så den flygtende mand forlade stedet sammen med to andre mænd i nordøstlig retning mod Roskildevej, men valgte at blive ved bilen for at sikre den. På butikkens overvågning kunne personalet se, at den flygtende mand (A) havde været i selskab mod to andre mænd (B og C), som havde forladt stedet kort før tyven.

Politiet blev tilkaldt kl. 20.44 og en patrulje ankom til stedet, hvor den søgte efter de flygtende mænd, men fandt ikke frem til dem.

Politiet undersøgte den efterladte bil, hvor kurven med varerne fra Netto lå. Der lå desuden andre dagligvarer i bilen, som kunne stamme fra tyveri fra andre steder. Politiet kontaktede den registrerede ejer af bilen, som oplyste at bilen var blevet solgt til en mand fra Rumænien.

De tre mænd beskrives som:
A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 30-40 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Iført: Sort jakke, sorte bukser, sorte sko med hvid sål

B: Mand, Østeuropæisk af udseende, 30-40 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Kronraget / skaldet, Hårlængde: Skaldet, Iført: Sort jakke med lys pels på hætten, blå cowboybukser, lysebrune sko., Medbragte: rygsæk.

C: Mand, Østeuropæisk af udseende, 30-40 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Iført: Sort kasket, sort jakke, lyseblå cowboybukser.

Politiet efterforsker nu sagen, for at finde frem til køberen af den efterladte bil, samt at klarlægge om de fundne varer i bilen også var tyvekoster. Politiet hører gerne fra vidner som har set de tre mænd, der havde været inde i Netto, og som har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.