Skud affyret i boligområde

Et skud gik gennem en rude til Varmecentralen i boligområdet. Foto: Rolf Larsen.

Politiet rykkede søndag aften ud til boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk efter flere meldinger om skud.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man modtog flere anmeldelser kl. 21.46 og da en patrulje kort efter kom frem til området, kunne det konstateres, at der var affyret skud.

Politiet traf to unge mænd på 18 og 19 år fra Odsherred på stedet, som skudende formodes at være rettet mod. Ingen personer var dog blevet ramt.

Et større område blev afspærret og resten af aftenen og det meste af natten arbejdede politiet på stedet og sikrede spor bl.a. med hjælp fra politihunde.

Mulig flugtbil sat i brand
Godt et kvarter efter skudepisoden i Ladegårdsparken, modtog alarmcentralen en anmeldelse om, at der stod en bil og brændte på Mogenstrupvej ca. 9 km fra Ladegårdsparken. Politi og brandvæsen kørte til branden og så snart brandvæsnet havde slukket ilden, gik politi med hunde i gang med at lede efter spor i området.

Der var tale om en mørk rød Peugeot stationcar personbil, som blev meldt stjålet fra Jerslev Sj. den 2. februar. Politiet arbejder ud fra en teori om, at bilen kan være anvendt som flugt køretøj ved skyderiet i Ladegårdsparken kort forinden.

Skudhul i rude
Mandag eftermiddag var teknikere fra politiet tilbage i Ladegårdsparken hvor de undersøgte et skudhul i i ruden ind til varmecentralen, der ligger i en beboelsesblok.

Samtidig var politiet sammen med de lokale SSP-medarbejdere ude at gå i boligområdet, for at tale med borgerne om tryghed, og hvad de ellers måtte have på hjerte.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.