Mand stukket med kniv

En 22-årig mand fra Greve blev søndag stukket flere gange med en kniv.

Søndag eftermiddag klokken 17.05 modtog Midt- og Vestsjællands Politi et anonymt tip om, at der var uro og optræk til slagsmål i Gersagerparken. Flere patruljer blev sendt til stedet, men traf ingen personer og fik ingen anmeldelser om, at nogen var kommet til skade.

Kl. 20.03 fik politiet så en anmeldelse fra personalet på Rigshospitalet om, at en mand havde indfundet sig, da han var blevet stukket flere gange med kniv.

Politiet sendt en patrulje til hospitalet, hvor manden, en 22-årig mand fra Greve, var under behandling. Han havde fået flere knivstik på kroppen, hvoraf et af stikkene var alvorlig, men hans tilstand var ikke kritisk.

Manden ønskede ikke at oplyse omstændighederne omkring knivstikkeriet til politiet.

Politiet fik klarlagt, at manden var blevet stukket med kniv på et udendørs areal ved Gersagerparken i Greve og sendte flere patruljer til stedet, for at foretage en gerningsstedsundersøgelse, og stedet blev afsøgt af hundepatruljer.

Politiet efterforsker nu sagen, for at forsøge at finde frem til den eller de personer, som stak den 22-årige.

Den 22-årige mandag formiddag fortsat indlagt, men hans tilstand er stabil, oplyser politiet.

I forbindelse med efterforskningen hører politiet gerne fra vidner, der har set noget i forbindelse med knivstikkeriet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.