17-årig udsat for røveri

Onsdag aften klokken 20.07 kontaktede forældre til en 17-årig ung mand fra Køge politiet og anmeldte, at sønnen havde været udsat for et røverilignende forhold.

Episoden fandt sted på Skolevej ved en gangbro. Den 17-årige befandt sig på gangbroen mellem Ølsemaglevej og Ølsemagle Kirkevej, da han blev antastet af to unge mænd. Den ene truede ham med en kniv til at udlevere de værdier, som han havde. Offeret udleverede et mindre kontant beløb, hvorefter de to røvere løb i retning mod Ølsemagle Kirkevej.

Politiet sendte flere patruljer til området for at lede efter de to mistænke, som dog ikke blev fundet.

De to mistænkte blev beskrevet som:

A: Mand, ikke etnisk dansker af udseende og 18-19 år gammel. Han var 175-180 cm høj og almindelig af kropsbygning. Han havde sort fuldskæg og talte dansk med accent. Han var iført sort jakke af mærket Northface, sorte joggingbukser, sorte handsker og var bevæbnet med en kniv med sort skæfte.

B: Mand, ikke etnisk dansker af udseende og 18-19 år gammel. Han var 175-180 cm høj og almindelig af kropsbygning. Han var iført mørkt tøj.

Politiet sendte flere patruljer til området for at lede efter de to mistænke, som dog ikke blev fundet.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket de to unge mænd på flugt i området. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.