Politiet opretter visitationszone i Køge

Politiet har indført visitationszone i Køge. Kort: Midt- og Vestsjællands Politi.


Midt- og Vestsjællands Politi har besluttet at indføre visitationszone i Køge i 14 dage efter flere episoder, hvor der er blevet afgivet skud i området.

– Vi opretter visitationszonen, da vi har vurderet, at der er en igangværende konflikt mellem to lokale kriminelle grupperinger i Køge. Den ene gruppering holder til i området omkring Karlemoseparken i den nordlige del af Køge, og den anden omkring Ellemarken i den sydlige del af Køge, siger politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi, Svend Larsen, og fortsætter:

– Det er vores opfattelse, at konflikten er årsag til skyderi i det åbne rum, senest i Ellemarken i går aftes. Vi skal have stoppet skyderierne og genoprettet trygheden. Visitationszonen gør det lettere for de mange betjente, vi har sendt til området, at undersøge om de antrufne personer bærer eller besidder våben.

Visitationszonen er gældende fra i dag kl. 15.00 til onsdag den 12. februar 2020 kl. 18.00.

I visitationszonen kan politiet foretage stikprøvevis kontrol af, om nogen besidder eller bærer våben. Politiet kan herunder foretage besigtigelse af en persons legeme samt undersøge tøj og andre
genstande (tasker, kufferter og lignende), herunder køretøjer.

Visitationszonen afgrænses af Lyngvej med start ved Køge Bugt Motorvej – Tranholmsvej – Gammel Lyngvej – Nylandsvej – Stevnsbovej – Københavnsvej – Værftsvej – Cementvej – Havnen – Carlsensvej – Strandvejen – Søndre Viaduktvej – sti kaldet Sønderstien – Vidarsvej – langs togbanen frem til Egeøjevej – Ravnsborgvej – Orkestervej – Klemmenstrupvej – Bregnevej – Marksvinget – frem til sti vest om Ellemarken – Ringstedvej – Ringvejen – Ølbyvej – frem til Køge Bugt Motorvejen – Køge Bugt Motorvejen fra Ølbyvej frem til Lyngvej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.