Ville stjæle trampolin

Søndag morgen rykkede politiet ud til en adresse på Sjoltevej i Sjolte ved Tappernøje efter en anmeldelse om, at to uvedkommende luskede omkring ved ejendommen.

Da politiet kom frem, kunne betjentene anholde en 33-årig mand fra Odense, mens en anden, der havde forsøgt at stikke af, blev anholdt godt en halv time efter. Det var en 30-årig mand fra lokalområdet, og de blev begge sigtet for at have forsøgt at stjæle en trampolin, der stod i haven.

Ved en efterfølgende ransagning hos den 30-årige fandt politiet en borhammer, der var stjålet ved et indbrud på en byggeplads i København og 95 gram hash. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Begge de anholdte blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen midt på eftermiddagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.