Så pistollignende genstand gennem bilrude

Torsdag aften kl. 18.20 standsede politiet en bil på Parkvej i Køge, hvor betjentene gennem ruden kunne se en pistollignende genstand.

Derfor blev bilens passager og en anden mand, der kom til stedet til fods, tilbagehold kortvarigt, mens politiet undersøgte genstanden nærmere. Det viste sig at være en hardball-pistol, hvilket gav politiet anledning til en formanende samtale om at medbringe pistollignende genstande i offentligheden. Til gengæld var bilens fører i besiddelse af en ulovlig kniv, som han blev sigtet for at have på sig uden et anerkendelsesværdigt formål. Desuden blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden og vil høre nærmere om de to sager senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.