Pollitiet søger vidner til nattens skudepisode i Greve

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner til nattens skudepisode i Gersagerparken i Greve.

Politiet fik kl. 00.30 flere anmeldelser om, atder havde været skyderi i Gersagerparken, Greve.

Første patrulje var fremme kl. 00.33 og kunne oplyse ud fra vidners forklaringer, at der var blevet skudt fra en sort personbil med sølvgrå spoiler, og at bilen var kørt fra området i retning mod Hundige S-station inden politiets ankomst.

Politiet afspærrede området og fik kontakt til to mænd på 18 og 21 år fra Greve, som begge var uskadte. De havde opholdt sig i en bil, da flugtkøretøjet var kørt forbi. Fra bilen var der afgivet flere skud mod bilen, hvor de to mænd opholdt sig.

Sagen efterforskes bredt med det formål at finde frem til mistænkte og klarlægge et eventuelt motiv.

Politiet vil meget gerne i kontakt med personer, der har bemærket usædvanlig aktivitet eller adfærd hos personer og køretøjer i området ved især Gersagerparken, Greve, i tiden før anmeldelsen om skyderiet. Også observationer i flugtbilens kørselsretning mod Hundige S-station er vigtige for politiet.

Oplysninger og tip i sagen gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Læs også: Mænd i bil beskudt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.