Biltyv anholdt

Klokken 02.25 natten til mandag bemærkede en politipatrulje på Lykkebækvej i Køge en personbil køre med høj fart ad Stensbjergvej i nordlig retning.

Da patruljen kørte efter bilen for at lave en rutinemæssig kontrol, fortsatte bilen med høj fart og kørte ind på parkeringspladsen nord for Ølby S-station. Her blev bilen efterladt, og to personer flygtede til fods fra stedet.

Det lykkedes at få fat i den ene – en 26-årig mand fra Køge – som blev anholdt. Den anden person forsvandt i retning mod Ølby S-station og centret.

Det viste sig, at nummerpladerne på bilen burde sidde på en anden bil, og at selve bilen var meldt stjålet fra Smedebakken, Hvalsø, den 16. januar. Den stjålne bils originale nummerplader blev ikke fundet og er derfor efterlyste af politiet.

Den anholdte blev derfor sigtet for kørsel i den stjålne bil med måske stjålne nummerplader, der reelt burde sidde på en bil hjemmehørende i Bjæverskov.

Da den anholdte, der havde 0,6 gram hash på sig og i øvrigt er frakendt kørekortet, måske kunne mistænkes for at have været fører og i øvrigt var påvirket af både narkotika og spiritus, fik han udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for både euforiserende stoffer og alkohol.

Den anholdte blev løsladt efter afhøring til sine sigtelser i en sag, hvor politiet nu forsøger at få identificeret den flygtede, anden person.

Ejeren af den stjålne personbil kom til stedet, men kendte ikke noget til en tablet og nogle spotlamper i bilen. Disse effekter prøver politiet også at få sporet med henblik på udlevering til rette ejer ud fra en tese om, at der kan være tale om tyvekoster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.