Politiet fandt hash på adresse i Hørve

Politiet aflagde onsdag eftermiddag besøg på en adresse i Hørve, hvor politiet havde en mistanke om, at der blev handlet med narkotika.

Patruljen med en narkohund ransagede huset, hvor der blev fundet 18,55 gram hash, som en 60-årig kvinde blev sigtet for at besidde. Politiet fandt desuden 51 gram hash, og 4,10 gram kokain, som en 29-årig mand fra Tønder blev sigtet for at besidde. I begge sager om hash lød sigtelsen for, at besiddelsen var med henblik på videresalg.

Mens politiet var på stedet, kom en 19-årig mand fra lokalområdet og bankede på. Han havde 300 kr. i kontanter i hånden ved henvendelsen. Han nægtede at han kom for at købe narko, men sagde han bare skulle på besøg.

Politiet beslaglagde narkoen med henblik på destruktion.

De to sigtede vil høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.