Kanonslag standsede toget

Onsdag eftermiddag var togdriften ved Haslev station kortvarigt afbrudt, efter at vidner havde anmeldt til politiet, at der lå et stort uafskudt kanonslag på skinnerne ved en overgang i nærheden af stationen.

Det var ganske rigtigt et større kanonslag, og efter at have konsulteret forsvarets ammunitionsrydningstjeneste (EOD) blev kanonslaget sikret, og det blev senere afhentet til destruktion af ammunitionsrydningstjenesten.

Politiet opfordrer fortsat til stor forsigtighed med rester af fyrværkeri eller uafskudt fyrværkeri eller kanonslag og opfordrer til, at man lader være med selv at røre fyrværkeriet, men i stedet ringer til politiet på tlf. 1-1-4 og så vidt det er muligt, tage et billede, du kan sende, så politiet og forsvaret kan vurdere, om der kan være tale om farligt fyrværkeri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.