Boligblok ramt af skud

En boligblok i Holbæk blev natten til søndag ramt af skud. Det skriver det lokale medie Holbaekonline.dk.

Politiet sendte kort efter klokken et flere patruljer til boligområdet Ladegårdsparken efter flere anmeldelser om høje brag. I forbindelse med bragene kørte en sølvgrå bil kørte væk og nogle personer løb væk fra området.

Politiet fandt nogle afskudte patronhylstre i området mellem beligblokkene og Skagerakvej. Muren i boligblokken var i anden sals højde blevet ramt af skud tæt på nogle vinduer til de nærliggende lejligheder.

Ingen personer var tilsyneladende blevet ramt af skud.

Fire mænd i alderen 18 til 26 år blev truffet på stedet og anholdt. De blev afhørt til sagen, hvorefter de blev løsladt. Ingen af den er på nuværende tidspunkt sigtet i sagen, idet politiet afventer resultatet af de tekniske undersøgelse.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.