Spyttede på butiksansat

Tirsdag morgen modtog politiet en anmeldelse fra et supemarked på Nørre Alle i Kalundborg om, at en 53-årig mand – som i forvejen havde tilholdt mod at komme i butikken – havde indfundet sig og skabt uro.

Personalet i butikken havde bortvist manden, hvilket fik ham til at true personalet.

Den 53-årige spyttede på en medarbejder og kastede kaffe efter ham, dog uden at ramme. Den 53-årige mand fra Kalundborg havde fået forbud mod at komme i butikken på baggrund af tidligere episoder, hvor han havde lavet uorden.

En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den mistænkte, som sad i en bil uden for butikken. Den 53-årige mand blev anholdt og sigtet for vold, da det at spytte på en anden person hører under voldskategorien. Han blev visiteret, hvor patruljen fandt en foldekniv, som den anholdte ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven. Den anholdte virkede psykisk uligevægtig, og kunne ikke svare sammenhængende. Politiet kørte den anholdte til lægen, for at blive undersøgt, og han blev herefter indlagt til fornøden behandling.

Den 53-årig vil høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.