25. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 20-årig mand blev mandag aften opsøgt af nogle personer, som havde forsøgt at skaffe sig adgang til hans bopæl på Møllehusene i Roskilde.

Dørhåndtaget var gået i stykker, og anmelderen var bange, fordi han tidligere var blevet truet på livet efter nogle udtalelser til en eks-kæreste.

Politiet kørte hurtigt til stedet og kunne på stedet anholde en 18-årig mand fra Roskilde, medens andre flygtede fra stedet. Den anholdte var maskeret med en hætte og halsedisse og blev bragt til politistationen til afhøring i sagen. Under hans ophold på politistationen henvendte to andre mænd på 18 og 19 år fra Roskilde sig for at melde sig selv som meddelagtige i forsøget på at trænge ind til den 20-årige, efter at politiet havde fået dem identificeret i forbindelse med efterforskning i sagen.

Også disse to mænd blev anholdt, så politiet kunne i forbindelse med afhøringerne sigte alle tre for trusler på livet over for den 20-årige. Alle tre anholdte blev løsladt i løbet af natten og kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen mod dem skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.