Bilist og bilejer sigtet efter spiritusuheld

I forbindelse med et færdselsuheld blev både bilens føre og bilens ejer sigtet af politiet.

Uheldet skete kort før klokken 21 fredag aften, da en personbil køte ad Klovbygade i Jerslev Sj. ved Kalundborg. Bilens slingrede over i den modkørendes vejbane, og ramte sidespejlet på en modkørende bil. Den slingrende bil standsede ikke efter sammenstødet, men fortsatte sin kørsel væk fra stedet.

Føreren af den bil som blev påkørt, en 44-årig mand fra Kalundborg, vendte sin bil og kørte efter den flygtede bil. Efter omkring 500 m fik den 44-årig standset bilen og ringede til politiet. I bilen sad to kvinder, som ifølge anmelderen var kraftigt påvirkede af spiritus.

En politipatrulje kom frem og alkoholtestede føreren, en 42-årig kvinde fra Svebølle. Hendes promille var væsentlig over det tilladte, så hun blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Ejeren af bilen, en 23-årig kvinde fra Svebølle sad på passagersædet under kørslen. Hun blev sigtet for at have overladt førerretten af sin bil til en person, som var spirituspåvirket.

Bilen de to kvinder kørte i var desuden registreret i politiets systemer med, at den ikke var blevet fremstillet til syn og at der ikke var betalt forsikring på bilen. Politiet klippede derfor bilens plader.

Den 42-årige blev kørt til en blodprøveudtagelse, hvorefter hun blev løsladt.

De to kvinder kan forvente at høre mere fra politiet i den sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.