Behandlingshjem konkurs: Børn og personalet sendt væk

Foto: Donekrogen/Facebook

Behandlingshjemmet Donekrogen i Jægerspris er taget under konkursbehandling. Foto: Donekrogen/Facebook


Personalet er blevet opsagt og børnene sendt andre steder hen efter behandlingshjemmet Donekrogen i Jægerspris gik konkurs i onsdags.

Det er skifteretten i Hillerød, som har taget Donekrogen under konkursbehandling. Det skriver Frederikssund Posten med henvisning til en bekendtgørelse i Statstidende. Skifteretten modtog begæringen om konkurs fredag d. 6. december og onsdag den 9. december blev behandlingshjemmet taget under konkursbehandling.

Ifølge behandlingshjemmets egen hjemmeside, havde stedet plads til 33 børn og unge i alderen fem til 18 år og op mod 60 medarbejdere, blandt dem pædagoger, lærere, administrativt og teknisk personale.

De børn som boede på stedet, er blevet omplaceret i dagene efter konkursen, og medarbejderne er som følge af konkursen fritstillet.

Donekrogen fejrede tidligere på året sit 50 års jubilæum. Indtil april i år havde behandlignshjemmet driftsoverenskomst med Københavns Kommune, men gik over til at være en helt selvstændig døgninstitution.

3 kommentarer

 • Laila Nielsen

  Synd de ikke fik deres frihed… har HADET det sydsiden 1976 hvor jeg tilbragte 7 frygtelige år i helvedes…

 • Ayse

  Mine børn var dem der blev ramt af konkursen.
  Heldigvis står de til hjemgivelse, men bliver nød til at sige at det var det mest fantastiske personale der tog hånd om mine børn og fik dem placeret midlertidig i sådan meget sørgelig situation.

 • Carsten Larsen

  Laila Nielsen, jeg var selv anbragt på Donekrogen tilbage i 1982 – 1983. Jeg mindes Donekrogen og Støvleknægten som et fantastisk sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.