Butikstyveri blev til forsøg på røveri

En 52-årig mand er blevet sigtet for forsøg på Røveri i Lidl på Fejøvej i Næstved.

Lidt før klokken 15 torsdag eftermiddag kom den 52-årige ind i butikken, hvor han gik lidt rundt og samlede nogle varer sammen. Men da han skulle ud af butikken, gik han lige forbi kassen uden at betale.

Det opdagede personalet, og de råbte ham an og forsøgte at få ham til at blive i butikken. Men den 52-årige slog og skubbede til de to medarbejdere for at komme væk. Det lykkedes dog for de to ansatte at tilbageholde manden og få tilkaldt politiet.

Den 52-årige, der er fra byen, blev anholdt og sigtet for forsøg på røveri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.