PET og Politiet i aktion: Mistanke om forberedelse af islamistisk terror

Politi indsatsleder

Arkivfoto: Rolf Larsen


Politiets Efterretningstjeneste, PET og Politiet har i dag foretaget flere anholdelser og ransagninger på baggrund af en mistanke om foreberedelse af et terrorangreb med et militant, islamistisk motiv.

Flere politikredse skal være involveret i aktionen, som ledes af Københavns Politi.

Københavns Politi har sammen med PET indkaldt til pressemøde ved Politigården i København kl. 17.00. Her vil chefpolitiinspektør i Københavns Politi, Jørgen Bergen Skov, og chefpolitiinspektør og operativ chef i PET, Flemming Drejer være tilstede.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.