21-årig taget tre gange i år uden kørekort – nu har han ikke nogen bil mere

Foto: Rigspolitiet.

En 21-årig mand fra Roskilde fik i går beslaglagt sin bil af politiet.

En politipatrulje genkendte den 21-årige, da han kom kørende ad Rabalderstræde i Roskilde. Da patruljen et par uger i forvejen havde sigtet ham for kørsel uden førerret, standsede de bilen med henblik på kontrol af føreren og køretøjet.

Den 21-årige havde stadig ikke erhvervet sig et kørekort, hvorfor han blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Da sigtelsen var den tredje sigtelse for kørsel uden førerret i 2019, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation.

Han vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når sagen og spørgsmålet om endelig konfiskation skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.