Røvere overfaldt 14-årig med slag og spark – nu søger politiet vidner

Politiet søger vidner efter en 14-årig dreng fra Haslev lørdag aften blev overfaldt og udsat for røveri på Ivar Huitfeldsvej i Køge.

Det var drengens far der kl. 23.25 anmeldte overfaldet, som skete ca. kl. 22.20 da drengen sammen med to kammerater var kommet til Køge Station. De gik via Ivar Huitfeldsvej, hvor to unge mænd (A og B) passede drengene op. Den 14-årige blev frarøvet sin mærkevare taske, hue og mobiltelefon.

Den ene gerningsmand, A, havde slået den 14-årige i ansigtet.

De to mænd (A og B) gik fra stedet, men kom tilbage kort efter sammen med yderligere fem yngre mænd.

Den 14-årige blev nu truet til at aflevere sit bælte. Han så at den ene af mændene havde noget, der lignede en kniv i hånden. Gruppen overfaldt den 14-årige med slag og spark og tog hans jakke. Mens overfaldet stod på, kom en bil forbi og føreren anråbte gruppen, hvilket fik dem til at standse.

Det lykkedes den 14-årige at løbe over til bilen, hvor han satte sig ind og kørte fra stedet. Den 14-årige blev kørt til Køge Sygehus, hvor han blev undersøgt efter overfaldet.

Han kontaktede sin far, som anmeldte sagen til politiet.

Den 14-årig var forslået, men havde ikke pådraget sig alvorlige skader. Politiet afhørte efterfølgende den 14-årige på sygehuset, mens hans far var til stede.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 18-19 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørk læderjakke med indvendigt hvidt for og nedrullet krave.

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 17-19 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkegrøn regnjakke. Bevæbning: Sort håndtag med knap, som formodes at være springkniv.

C: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20 år, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk med accent, Medbragte: Gucci bæltetaske.

D-G: Mænd, Ikke etnisk dansker af udseende, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent

Politiet efterforsker nu sagen, for at finde frem til gruppen af mistænkte, som overfaldt den 14-årige. Politiet beder vidner som har set overfaldet, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen om at kontakte politiet på tlf. 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.