Efterlyst 16-årig stak af fra politiet

Fredag formiddag flygtede en 16-årig ung mand fra Glesborg fra politiet, som kort forinden havde anholdt ham for besiddelse af euforiserende stoffer.

Politiet havde oplysninger om, at den 16-årige kunne opholde sig i Benløseparken i Benløse ved Ringsted, hvor politiet så også fandt ham gemt i et kælderrum. Han var flygtet fra en institution i Østjyllands politikreds og derfor efterlyst af politiet.

I forbindelse med anholdelsen blev han ilagt håndjern, men så alligevel sit snit til at stikke af. Flugten varede dog kort tid, idet han blev fundet i et skur på Skolevangen, hvor han forsøgte at gemme sig.

Ved nærmere undersøgelse af hans effekter fandt politiet ham i besiddelse af ca. 10 gram amfetamin og flere salgsposer samt poser med rester af hash.

Efter afhøring til sigtelser for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer samt straffelovens bestemmelser om flugt som anholdt blev den 16-årige transporteret retur til Jylland ved politiets foranstaltning.

Han vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.