Efter fangeflugt fra psykiatrisk afdeling: To mænd anholdt i Spanien

To mænd er anholdt i Barcelona i sagen om fangeflugten fra psykiatrihospitalet i Slagelse. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

To mænd på 20 og 24 år blev lørdag aften anholdt i Barcelona. Begge blev efter fangeflugten den 19. november varetægtsfængslet in absentia og efterlyst internationalt. Politiet vurderer, at begge mænd var tilstede i ved befrielsesaktionen.

Politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland Falsters politi oplyser, at meddelelsen om anholdelserne i Spanien modtages med stor tilfredshed, og oplyser samtidig at politiet stille og roligt får anbragt aktørerne i befrielsesaktionen bag tremmer.

– Det er endnu for tidligt at sige hvordan de to anholdte vil stille sig til udleveringen, og vi ved derfor ikke hvor lang tid der går, før de kan stilles for en dommer i Danmark. Men anholdelserne er igen et signal om at gerningsmændene ikke kan gemme sig i udlandet, da det internationale politisamarbejde har lange fangearme, siger Kim Kliver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.