Dømt for omfattende handel med kokain og hash

Tre mænd er torsdag ved Retten på Frederiksberg dømt for omfattende handel med store mængder hash og kokain.

Retten idømte en af de tiltalte syv års fængsel for handel med to kg kokain og ca. 165 kg hash, mens en anden af de dømte fik fem års fængsel for handel med 60 kg hash samt ikke under et kg kokain.

Begge har de udbedt sig betænkningstid i forhold til, om de ønsker at anke dommen.

Den tredje dømte blev af retten anset for at have haft en mindre rolle. Han blev derfor alene idømt to års fængsel for at have videreoverdraget hash i større mængder. Manden modtog dommen.

Sagen udspringer af en længere efterforskning mod persongruppen, hvor Særlig Efterforskning Øst (SEØ) igennem et år har fulgt de nu dømte og bl.a. foretaget ransagning af en adresse, hvor størstedelen af stoffet, emballage til kokain samt et større kontantbeløb blev fundet.

Retten har ikke fundet, at der er bevis for, at de tre dømte handlede som en gruppe og har derfor dømt dem for konkrete hændelser og fund, som er forbundet til de pågældende.

– Jeg er tilfreds med rettens afgørelse, der afspejler de forskellige roller, som de nu dømte hver især har haft. Jeg vil nu nærlæse afgørelsen, inden jeg tager stilling til, om dommen skal ankes, siger senioranklager Tomas Hugger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.