56-årig sigtet for vold – nikkede buschauffør en skalle og slog ham i ansigtet

En 56-årig mand fra Køge blev lørdag eftermiddag anholdt efter en voldelig episode i en togbus i Køge.

Episoden fandt sted ved 15-tiden, da den 56-årige steg ind i togbussen med en øl, som han fik forbud mod at drikke i bussen, hvilket han blev sur over. Da buschaufføren efterfølgende ventede nogle få sekunder med at køre, indtil en forsinket passager kunne komme ind i bussen, blev den 56-årige yderligere ophidset. Da den 56-årige fortsatte sine verbale udskejelser mod chaufføren valgte chaufføren at standse for at bortvise manden af hensyn til de øvrige passagerers tryghed.

Den 56-årige begyndte så at råbe endnu højere i bussen og slå ud i luften mod buschaufføren uden at ramme.

En buschauffør fra en anden togbus kom tilfældigt til stede og hjalp med at pacificere den udadreagerende mand. Herunder fik manden mulighed for at nikke en 69-årig mandlig buschauffør en skalle og senere slå ham i ansigtet, da han fik en arm fri.

Politeit blev tilkaldt og kom til stedet, hvor de lagde den 56-årige i håndjern og kørte ham til politistationen, hvor han blev sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste. Den 56-årige blev løsladt efter afsluttet sagsbehandling, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.