Vred fodgænger spyttede på bilist

Kort før klokken 21 onsdag blev en 48-årig kvindelig bilist fra Hellerup spyttet i ansigtet af en mand.

Epsioden fandt sted da hun var kommet kørende i sin bil ad Rygårds Allé. Her havde hun på grund af dårligt udsyn ved noget vejarbejde svært ved at se manden, som kom gående med sin hund. Manden stillede sig foran kvindens bil og råbte ad hende, og da hun rullede vinduet ned og bad ham om at tage det roligt, gik han hen til bilen og spyttede hende i ansigtet.

Manden beskrives som dansk af udseende, 48-50 år, 185-190 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, gråt fuldskæg. Han var iført grå strikhue, armygrøn dunjakke, mørke cowboybukser og sneakers og havde en hvid schæferhund med sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.