Biler i brand – mand set løbe væk

Brandbil

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Politi og brandvæsen har været til bilbrande i Snekkersten og Espergærde onsdag aften og natten til torsdag.

Klokken 21.34 indløb melding om brand i en Peugeot på Strandvejen. Brandfolkene fik slukket ilden og politiet har noteret sig, at vidner i forbindelse med branden har set en mand i sort eller mørkt tøj og med hætte løbe fra stedet.

Det skal nu undersøges, om den nærmere årsag til branden kan fastlægges.

Også i Espergærde har der været brand i en bil. Den anmeldelse kom klokken 01.19, hvor en Ford Fiesta, der stod parkeret på Kærsgårdvej udbrændte og en Citroën, som holdt ved siden af, fik brandskader. Også denne brand undersøges nærmere, oplyser Nordsjællands Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.