To biler stødte sammen – mistanke om spirituskørsel

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

Sidst på eftermiddagen i går skete der et færdselsuheld på Gørlev Landevej i Ryge ved Gørlev.

Uheldet skete kort efter klokken 17.30 da to biler kørte sammen.

Politi, ambulance, lægehelikopter og brandvæsnet blev sendt til stedet. Det stod dog hurtigt klart, at der ikke blev brug for lægehelikopteren, som derfor kunne returnere til Ringsted, endnu inden den var nået frem.

Gørlev Landevej blev afspærret i begge retninger, mens politi og redningsmandskab arbejdede på stedet.

En kvinde, som var fører af den ene bil blev vurderet teknisk fastklemt og det var derfor nødvendigt for brandfolkene, at klippe en dør af bilen, for at få hende ud. Hun blev herefter kørt til behandling på Slagelse Sygehus.

Den mandlige fører af den anden bil slap uskadt fra uheldet. Han blev dog også indtransporteret til sygehuset for at få udtaget en blodprøve, da politiet havde mistanke om, at der muligvis var tale om spirituskørsel.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.