Vågnede da knivbevæbnet voldtægtsmand stod i soveværelset

Politiet beder om hjælp til en sag, hvor en 18-årig pige fra Roskilde blev vækket natten til tirsdag ved, at en ung mand med asiatisk udseende stod i hendes soveværelse, hvor han med en kniv forsøgte at true sig til at have sex med hende.

Politiet har i sagen sigtet en 17-årig ung mand fra Køge, som onsdag ved Retten i Roskilde fik opretholdt anholdelsen i 3 x 24 timer.

Efterforskningen har vist, at den mistænkte før og efter gerningstidspunktet kl. ca. 03.00 har bevæget sig rundt i Himmelev-området, omkring Roskilde station og i Roskildes syd-østlige del, hvor han kan have været inde på private adresser. Politiet søger derfor vidner, som kan komme med oplysninger om hans færden.

Borgere i det område, som har bemærket en ung mand med asiatisk udseende, som har bevæget sig rundt til fods eller på en cykel, bedes kontakte efterforskningsafdelingen i Roskilde. Politiet opfordrer husstande i samme område, som har installeret privat videoovervågning, til at gennemse denne med fokus på tidsrummet fra mandag omkring midnat og frem til de lyse timer tirsdag morgen for at se, om nogen har været inde på grunden.

Politiet hører gerne fra borger, som har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.