Renovering forsinket – Genåbning af bassin i Farum Svømmehal udskydes

Foto: Furesø Kommune.

Foto: Furesø Kommune.

Slutfasen af den store renovering af 50 meter bassinet i Farum Svømmehal har været mere kompliceret end forventet. Det betyder, at bassinet først åbner den 22. november.

Borgere og klubbernes medlemmer havde set frem til at hoppe i Farum Svømmehals 50 meter bassin igen fra den 8. november. Men de må vente til d. 22.november med at hoppe i det renoverede bassin. Det besluttede Furesø Kommune efter møde med rådgiver og entreprenør torsdag den 31. oktober.

– Vi er utrolig kede af, at genåbningen af 50 meter bassinet bliver udskudt. Vi ved, mange borgere og svømmeklubberne glæder sig til at kunne hoppe i bassinet. Det beklager vi meget, siger Peter Rosgaard, centerchef for Borgerservice, Kultur og Erhverv.

Der er generelt er travlt i byggebranchen i øjeblikket. Det betyder mindre fleksibilitet i forhold til at løse uforudsete problemer.

Det omfattende renoveringsprojekt af 50 meter-bassinet i Farum Svømmehal er blevet forsinket af, at visse forhold i slutfasen har været mere kompliceret end forventet.

– Vi er helt klar over de udfordringer, som forsinkelsen giver for ikke mindst svømmeklubberne. Det er vi meget kede af. Vi har prøvet alt for at undgå forsinkelsen, og vi har hele tiden arbejdet på at blive færdig med renoveringen så hurtigt som muligt. Samtidig er det afgørende, at arbejdet bliver udført så rigtigt og ordentligt som muligt, så renoveringen er ’langtidsholdbar’, siger Gitte Elefsen, centerchef for Kommunale ejendomme.

Farum Svømmehals 50 meter bassin genåbner fredag d. 22. november. Det er fortsat muligt at benytte Farum Svømmehals 25 meter-bassin til morgensvømning fra kl. 6 på hverdage og fra kl. 7 lørdag og søndag. Der er også fortsat udvidet åbningstid i Værløse Svømmehal fra kl. 6 om morgenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.