19. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Mandag formiddag kort før klokken 9.30 fik politiet en anmeldelse om en slingrende bilist, der kørte usikkert og underligt ad Vestmotorvejen mod øst.

Politiet kørte til motorvejsområdet og fik kontakt med bilen på Karlslunde rasteplads, hvor politiet kunne konstatere, at bilen blev ført af en 39-årig mand fra Rødovre, som også var ejer af bilen. En narkometertest viste, at han var påvirket af narkotika under kørslen. Han blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Samtidig blev han præsenteret for en sigtelse for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet sig et kørekort. Bilejeren blev også gjort bekendt med, at han måtte finde anden transportmulighed fremadrettet, idet politiet ville beslaglægge hans personbil med henblik på senere konfiskation. Den 39-årige var nemlig inden for blot det seneste år tre gange tidligere blevet afsløret i at køre bil trods den manglende førerret.

Han kan nu vente på at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham og spørgsmålet om konfiskation af bilen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.