Mand sigtet for ni bilbrande på Nørrebro

En 27-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for at have sat ild til flere biler på Nørrebro i København.

Der har i de seneste cirka to måneder været et påfaldende antal brande i personbiler i Baldersgade på Nørrebro. På baggrund af efterforskning af hændelserne anholdt Københavns Politi torsdag aften en 27-årig mand og sigtet ham for ni tilfælde af brandstiftelse i perioden fra den 30. august til den 23. oktober.

– Stigningen i bilbrande i et meget lille område i Baldersgade har naturligvis gjort, at vi har intensiveret vores efterforskning. Det er den efterforskning, der nu har båret frugt, siger vicepolitiinspektør Brian Belling, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Den 27-årige blev fredag fremstillet i grundlovsforhør ved Københavns Byret og varetægtsfængslet i 24 dage.

Politiet oplyser, at den sigtede ikke har relation til den igangværende bandekonflikt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.