Stort event om iværksætteri i Roskilde

Modelfoto: Tumisu / Pixabay


Iværksætterne er afgørende for Region Sjælland, og derfor sætter Vækstfabrikkerne og Erhvervshus Sjælland den 30. oktober fuldt spot på iværksætteriet med et stort event på Zealand i Roskilde. Målet er at inspirere til mere salg og udvikling.

Nye virksomheder, der skaber nye job. Det er afgørende for udviklingen i Region Sjælland. Derfor inviterer Vækstfabrikkerne og Erhvervshus Sjælland den 30. oktober alle iværksættere til at blive inspireret og blandt andet møde en af de nye løver i DR-programmet Løvens Hule, Jacob Risgaard.

– Vi vil rigtig gerne være med til at samle iværksætterne i Region Sjælland, fordi de er super vigtige. Vi har nogle rigtig spændende iværksættere i regionen. På dagen sætter vi spot på deres faglige udfordringer, giver dem inspiration og så hylder vi nogle af de virksomheder, som til daglig har plads på Vækstfabrikkerne, fortæller direktør i Erhvervshus Sjælland og Vækstfabrikkerne, Mads Váczy Kragh.

Arrangementet hedder Vækstfabrikkernes StartUp Event og er blevet til i samarbejde med DANA, Roskilde Erhvervsforum og Zealand i Roskilde, som lægger lokaler til. Rektor for Zealand, Ulla Skaarup, ser iværksætteri og innovation som helt afgørende for Sjælland.

– Vi har allerede nu mange spændende iværksættere i vores region, og vi arbejder som uddannelsesinstitution for, at vi får endnu flere. Derfor er vi også glade for at være med til at støtte op om iværksættereventet, fordi vi gerne vil sprede det gode budskab og få flere i gang, udtaler Ulla Skaarup, som også sidder i bestyrelsen for Erhvervshus Sjælland.

En af oplægsholderne på dagen er Jacob Riisgaard, som er iværksætteren bag webbutikken Coolshop, og som kommer til at være en af løverne i den kommende sæson af Løvens Hule.

– Vi har inviteret Jacob Riisgaard, fordi han har formået at gå fra en lille startup til nu at være en stor spiller. I dag er Coolshop ikke bare en webshop, men driver også butikker rundt i hele landet. Og det her med at blive ved med at skabe dynamik og mere salg vil vi rigtig gerne inspirere iværksætterne til den 30. oktober, udtaler Mads Váczy Kragh.

På dagen kan iværksætterne melde sig til flere spor lige fra viden om salg og markedsføring til finansiering via fx Kickstarter.

– Det er vigtigt for os, at iværksætterne både møder hinanden og får inspiration fra scenen fra andre succesfulde iværksættere. Men vi prioriterer også, at de får noget med hjem, de kan bruge konkret i deres virksomhed for netop at få den endnu mere fremad.

Vi er allerede 175 tilmeldte iværksættere, og flere er på vej. Så vi glæder os til at være sammen med masser af iværksættere den 30. oktober i Roskilde, udtaler Mads Váczy Kragh fra Erhvervshus Sjælland.

Vækstfabrikkernes StartUp Event løber af stablen d. 30. oktober fra kl. 9-16 på Maglegårdsvej 2 i Roskilde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.