Mand onanerede foran hundelufter

Lørdag eftermiddag ved 14-tiden blev en 59-årig kvinde udsat for blufærdighedskrænkelse, da hun luftede sin hun på stierne ved Staunings Ø ud for Parkvej i Solrød Strand.

Under turen var en fremmed mand kommet cyklende først den ene vej og kort tid efter den anden vej forbi anmelderen, der i begge tilfælde havde hilst pænt på manden, som hun ikke kendte.

Hun bemærkede, at manden stillede cyklen fra sig og begyndte at gå imod anmelderen, som nu gik en anden vej. Bag en busk stod den fremmede mand nu og onanerede på en måde, så anmelderen ikke kunne undgå at se det.

Kvinden anmeldte forholdet til politiet, som kørte til området. Her mødte betjenteneen mand, som de gerne ville tale med, men han skyndte sig at cykle væk i retning mod Jersie Strandvej, da politiet råbte ham an.
Mand, dansk af udseende, 30-35 år.Han var 180-185 cm høj, almindelig af kropsbygning og hvid hudfarve, sort kort hår. Han havde ikke noget skæg. Han var iført sort jakke, mørke bukser og talte dansk. Han var cyklende på en sort damecykel med kurv foran.

Politiet forsøger nu at få manden identificeret og har tillige undersøgt området for eventuelle tekniske spor efter ham.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området og cyklende i retning mod Jersie Strandvej, eller som har oplysninger om hans identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.