29. marts 2024

FC Helsingør vandt søndag over Holbæk B&I. Foto: Rolf Larsen/365Sport.dk

Vi ser på denne weekends sejre og nederlag for de sjællandske hold i 2. divison.

Vanløse vandt lørdag hjemme over Slagelse B&I. Slagelse kom foran kort før pausen på et mål af Frederik Juul Søllested. Efter pausen udlignede Mohammed Youssef i 57. minut til 1-1. I tillægstiden scorede Emil Carlsen så for Vanløse til slutresultatet 2-1.

FA 2000 fik besøg af Avarta i Frederiksberg Idrætspark. Kampens eneste mål blev scoret i 28. minut af Sebastian Jacobsen, der dermed sikrede hjemmeholdet sejren.

Brønshøj var på besøg hos Hillerød Fodbold i en kamp, som endte uafgjort 1-1. Brønshøj kom først på scoringstavlen med et mål af Mads Rønne i 23. minut. Først i tillægstiden lykkedes det hjemmeholdet at få mål. Det var Jonathan Witt, som stod for det.

Kampen mellem Skovshoved og HIK, der skulle være spillet lørdag blev aflyst. Det skete fordi banen i Skovshoved var for våd efter de seneste dages meget regn. Det er endnu uvist, hvornår kampen så bliver spillet.

Holbæk B&I spillede søndag hjemme mod FC Helsingør. på trods af stort pres fra gæsterne, så lykkedes det at Holbæk at holde FC Helsingør fra at score i 1. halvleg. Først 17 minutter inde i 2. halvleg lykkedes det topholdet at få noget ud af anstrengelserne, da Jeppe Kjær bragte Helsingør foran 0-1. Holbæk fik et glimt af håb, da Jonas Bengtson i 88. minut udlignede til 1-1. Men det holdt kun kort for minuttet efter sendte Nicolas Mortensen bolden i Holbæks mål til 1-2. FC Helsingør blev mod kampens slutning tildelt straffespark, men brændte.

AB, der spiller i pulje 2, var ligeledes i kamp søndag. Det var mod Thisted FC, som efter 24 minutter kom foran 1-0 på mål af Laurits Bust Sørensen. Fem minutter efter udlignede Marcus Hørbye for AB. En halv time inde i 1. halvleg var det så AB’s tur til at være fran, da Philip Oslev gjorde det til 1-2. Kort før pausen sendte Marcus Hørbye igen bolden i mål til 1-3. Kampens sidste mål blev scoret i 85. minut, da Sylvester Seeger-Hansen sendte bolden i Thisteds mål til slutresultatet 1-4.