Forsøgte at snyde sælger: Min far overfører pengene

Klokken 15.10 anmeldte en 53-årig mand fra Helsinge et forsøg på bedrageri, efter en mand havde været forbi for at købe den 53-åriges telefon, som han havde haft til salg på dba.dk.

Episoden fandt sted imellem klokken 14.15 og 14.30.

Da køberen skulle betale for telefonen, sagde han, at hans far ville overføre pengene via Nordea. Den 53-årige modtog derefter en SMS, der så ud til at komme fra Nordea, hvor der stod, at pengene ville tikke ind på hans konto fra et specifikt kontonummer inden for 24 timer. Dette fandt den 53-årige mistænkeligt, og han kontaktede derfor Nordea, som ikke kunne bekræfte fremgangsmåden eller sms’en.

I mellemtiden havde køberen sagt, at han ville gå udenfor og ringe til sin far, og da sælger havde lagt på med Nordea og ville kigge udenfor til køberen, var denne væk. Den 53-årige havde stadig telefonen til salg i sin besiddelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.