Ung mand overfaldet med slag og spark

En ung mand blev i går udsat for slag og spark i forbindelse med et klammeri på Hundige station.

En 17-årig mand fra Nørre Asmindrup har forklaret politiet, at han efter en uoverensstemmelse med to personer, blev slået og sparket af de to personer, og de truede ham på livet. Derefter forlod personerne stedet. Politiet efterforsker sagen og hører gerne fra vidner, der har set episoden.

Kl. 22.20 opstod der klammeri mellem flere personer på Hundige station. Den forurettede, en 17-årig mand fra Nørre-Asmindrup har forklaret, at han efter en uoverensstemmelse med to personer, blev slået og sparket af de to personer, og de truede ham på livet. Derefter forlod personerne stedet. Politiet efterforsker sagen og hører gerne fra vidner, der har set episoden.

De to personer beskrives som:
A: Mand, Dansk af udseende, 20-25 år, 190 cm, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Orange/rødt skæg, Talte: Dansk, Iført: Blå jakke.

B: Mand, 20-25 år, 185 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Hvid, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Karseklippet, Talte: Dansk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.