Tricktyveri i Netto

Netto, Holbækvej, Hvalsø

Det var her i Netto på Holbækvej i Hvalsøe, en 75-årig kvinde fik stjålet sin pung. Foto: Google Streetview.

En 75-årig kvinde fik i går formiddag stjålet sin pung mens hun handlede i Netto på Holbækvej i Hvalsø.

Kvinden kontaktede politiet kl. 11.07 og fortalte, at hun netop havde fået stjålet sin pung. Kvinden fortalte, at hun var ankommet til butikken og kiggede ved brødskabet, hvor også to fremmede kvinder befandt sig. På ukendt måde fik de afledt den 75-åriges opmærksomhed, så de kunne stjæle hendes pung fra en jakkelomme, uden at hun bemærkede tyveriet. Først lidt senere opdagede hun, at pungen var væk og mistænkte de to kvinder, da hun ikke havde været i nærheden af andre i butikken.

De to kvinder blev beskrevet som:

A: Kvinde, ikke etnisk dansker af udseede, 30-35 år, 165-170 cm høj og almindelig af kropsbygning med brun hudfarve, sort mellemlangt hår. Hun var iført mørk dynejakke, mørke bukser med hvid stribe på siden, lyse træningssko og medbragte en taske.

B: Kvinde, ikke etnisk dansker af udseede, 30-35 år, 165-170 cm høj og kraftig af kropsbygning med brun hudfarve, sort mellemlangt hår. Hun var iført blå cardigan, blå cowboybukser, mørke sko med hvid sål og medbragte en taske.

De to kvinder talte sammen på et ukendt fremmedsprog og var muligvis i følgeskab med en mand, der beskrives som ikke etnisk dansker af udseende, 30-40 år, 175-180 cm, almindelig af kropsbygning og brun hudfarve. Han havde kort sort hår og kindskæg. Han var iført lys lynlåstrøje, mørke bukser, mørke sko.

Politiet kørte til området dels for at lede efter de mistænkte, som ikke blev fundet, dels for at afghøre den 75-årige kvinde.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket de tre personer i området. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.