Kvinde påkørt i indkørsel – hendes mand sad bag rattet

I går ved 13-tiden rykkede redningsmandskab og politi ud til et færdselsuheld i Østrup ved Veksø Sj.

Uheldet var sket i en indkørsel til en privatadresse på Birkevang. Her havde en 81-årig mand fra København S bakket sin personbil ud ad indkørslen, mens hans hustru – en 76-årig kvinde – gik ved siden af bilen, indtil der var plads nok til, at hun kunne åbne døren og sætte sig ind i bilen. Da han havde bakket helt ud, kørte han lidt fremad igen, men ramte herunder med meget lav hastighed sin hustru, så hun faldt omkuld. Hustruen var ved bevidsthed og var ikke blevet kørt over, men formentlig ramt på kroppen, idet hun ved indbringelsen til skadestuen blev tilset på grund af smerter i ribbene. Politiet registrerede indledningsvist uheldet med de involverede parter og anså det for at være et mindre alvorligt uheld.

Kort efter klokken 19.30 fik politiet meddelelse om, at den 76-årige kvinde var afgået ved døden, efter at hun i mellemtiden var blevet overflyttet til Rigshospitalets traumeafdeling.

Da uheldet således endte noget mere alvorligt end først forventet, skal politiet med assistance fra en bilinspektør foretage yderligere undersøgelse af bilen, ligesom politiet sammen med en overlæge skal undersøge den 76-årige nærmere for at få klarlagt både hændelsesforløbet og de livstruende skader, som hun tilsyneladende pådrog sig som følge af uheldet.

De pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.