Cykeltyv anholdt

En opmærksom mand fra Karlslunde kontaktede tirsdag eftermiddag politiet og fortalte, at han set en fremmed mand færdes i naboens have og som var kørt fra stedet på en blå cykel og væk i ukendt retning.

En patrulje mødte manden på den blå cykel på Karlslunde Landevej. Der var tale om en 22-årig mand fra Litauen, som ikke kunne gøre rede for, hvordan var kommet i besiddelse af cyklen. Han blev derfor anholdt og sigtet for at have stjålet cyklen, som reelt var stjålet fra Karlslunde Skole.

Efter afhøring til sagen fik litaueren afgjort sagen straks, hvorefter han blev løsladt.

Cyklen stillede politiet retur til skolen, så ejeren kunne finde den igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.