Beruset mand havde glemt sit haglgevær foran værtshus

Kort før klokken 21 søndag aften fik politiet en anmeldelse om, at en mand måske var i besiddelse af noget, som kunne minde om et skydevåben ved et værtshus på Dybekært i Gørlev.

Politiet kørte til området ved et lukket værtshus, hvor politiet på gaden fandt noget tøj, en sportstaske samt et haglgevær uden ammunition stående efterladt.

I forbindelse med politiets undersøgelse af de fundne effekter kom en 46-årig, spirituspåvirket mand fra København NV til stedet, idet han oplyste at have glemt våbnet på stedet. Han blev straks anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen på grund af den uforsvarlige opbevaring.

Politiet kunne efterfølgende konstatere, at han ikke længere havde gyldigt jagttegn og derfor ikke måtte være i besiddelse af haglgeværet.

Våbnet blev beslaglagt af politiet med henblik på nærmere undersøgelse af ejerforhold mv., idet den sigtede oplyste at have fået våbnet overdraget fra en anden person samme dag.

Den 46-årige blev løsladt efter nogle foreløbige undersøgelser i sagen, som han vil høre nærmere om, når sagen mod ham skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.