46-årig sigtet for vold: Kvinde overfaldet og slået i ansigtet

En 55-årig kvinde blev lørdag aften overfaldet af en mand og slået i ansigtet da hun steg ud af sin bil på Wiemosen i Roskilde.

Episoden fandt sted ved 18.30-tiden.

Da kvinden steg ud af sin bil havde en mand pludselig holdt hende fast mellem bildøren og bilen, hvorefter han havde stillet hende spørgsmål om hendes religiøsitet. Da kvinden sagde, at hun ville ringe til politiet på grund af hans adfærd, slog han hende i ansigtet og rev en taske fra hende, inden han forsvandt i retning mod sin bopæl i området.

Kvinden kontaktede politiet, der kørte til mandens bopæl, hvor en spirituspåvirket, 46-årig mand blev anholdt og sigtet for vold.

Den anholdte blev efter et lægetilsyn anbragt i detentionen, inden han blev afhørt til sagen. Efter en juridisk vurdering af de nærmere omstændigheder i sagen blev manden løsladt, men han kan dog senere forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen mod ham skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.