En stribe sigtelser til knallertkører

I nat ved halvt to-tiden lagde en politipatrulje mærke til en mand, som kørte overfor rødt på sin knallert. Det var dog ikke den eneste lovovertrædelse knallertkøreren blev sigtet for, da han endelig blev standset af politiet.

Det røde lys blev ignoreret af knallertkøreren i krydset Gaabensevej og Parkvej i Nykøbing F. og da politiet forsøgte at få knallertkøeren til at standse var det ikke noget an umiddelbart havde lyst til. Der gik dog ikke længe for før betjentene fik ham til at stoppe.

Det viste sig, at han havde god grund til at have dårlig samvittighed. For udover at køre over for rødt og ikke at stoppe, da politiet bad ham om det, var han nemlig også påvirket af både narko og alkohol, og hans knallert var uindregistreret og manglede forsikring.

Der var tale om en 33-årig mand fra byen, som blev anholdt og sigtet for alle overtrædelserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.