Joy Mogensen har mistet sin datter

Joy Mogensen Foto: Folketinget.


Kulturminister og kirkeminister Joy Mogensen har mistet sin datter. Det oplyser regeringen i en pressemeddelelse.

Joy Mogensen fødte sin datter tidligt lørdag morgen den 5. oktober 2019. Forinden havde lægerne kunnet konstatere, at datteren, Sarah, ikke længere var i live, og fødslen blev derfor sat i gang.

– At miste et barn er et helt ubærligt tab, og alle vores tanker er selvfølgelig hos Joy. Vores opgave nu er at give hende al den støtte og hjælp, som vi overhovedet kan, og sikre hende ro til, at hun kan bearbejde sorgen. Det beder jeg om, at alle vil respektere, udtaler statsminister Mette Frederiksen.

Bisættelsen bliver holdt i stilhed alene for familien og de nærmeste.

Kulturminister og kirkeminister Joy Mogensen påbegyndte orlov fredag den 4. oktober. Regeringen oplyser i pressemeddelelsen at hun vil være fraværende som følge af orloven indtil videre. Ministeren for udviklingssamarbejde Rasmus Prehn fungerer under orloven som kulturminister, og transportminister Benny Engelbrecht fungerer som kirkeminister.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.