36-årig fik bilen beslaglagt

Arkivfoto: Rolf Larsen

Søndag formiddag standsede politiet en 36-årig mand fra Slagelse, da han kom kørende i bil på Idagårdsvej i Slagelse.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi virkede manden påvirket af narkotika og han havde ikke noget kørekort, for det havde han fået frakendt ved en tidligere lejlighed. Han blev derfor sigtet for både kørsel i påvirket tilstand og kørsel uden førerret.

Da det ikke var første gang, at han var blevet taget i at køre i frakendelsestiden, blev bilen beslaglagt.

Mens den 36-årige sad i patruljebilen blev han noget utilfreds med, at han ikke måtte tale i telefon, og han valgte at kalde en betjent diverse ukvemsord. Det resulterede i en sigtelse for at forstyrre den offentlige orden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.