Kvinder lavede udspekuleret tricktyveri – nu advarer politiet andre butikker

En forretning på Vestergårdsvej i Næstved blev i lørdags udsat for et noget udspekuleret tricktyveri udført af tre kvinder.

Det begyndte med at to af kvinderne skulle betale for fire varer til en værdi lige under 8000 kroner. De betalte med kontanter, men ved hjælp af et optællingstrick fik den ene kvinde held til at fjerne ca. 4000 kroner.

Senere på dagen kom en tredje gerningskvinde ind i forretningen og ville gerne have pengene retur på de varer, som de to første kvinder havde “købt”. Det fik hun. Dermed fik de snydt sig til et pænt beløb.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har kvinderne formentlig lavet det samme nummer i flere andre danske byer. Politiet advarer derfor butikkerne om at være ekstra årvågne, bl.a. hvis kunder gerne vil betale i kontanter med mange sedler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.