Begyndte at onanere i toget – ung pige skældte blotter ud

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.


En 16-årig pige fra Højby Sj. blev i går udsat for en noget ubehagelig oplevelse, da hun sad i toget, som holdt på stationen i Nykøbing Sj.

Omkring kl. 16 kom en mand hen til hende i toget, hvor hun sad alene i den ene ende. Manden lynede sine bukser ned og masturberede foran hende. Pigen blev vred og råbte til manden, at han skulle forsvinde, så manden tog bukserne på igen og forlod toget, som stadig holdt på stationen.

Manden beskrives som værende mand, dansk af udseende, 20-30 år, 190 cm høj og fedladen. Hans havde sort kort hår og var iført sort T-shirt, grå trøje med lynlås, sorte bukser. Han medbragte sort taske med rød skrift.

Politiet efterforsker sagen om blufærdighedskrænkelse og forsøger at finde frem til manden. Politiet beder vidner, som har oplevet noget lignende, eller som har set den beskrevne mand, om at kontakte politiet på tlf. 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.