Tre mænd sigtet for drabsforsøg i 2013

To mænd er blevet varetægtsfængslet for drabsforsøg – en tredje sigtet i sagen sidder allerede varetægtsfængslet i en anden sag og fremstillet senere i grundlovsforhør.

Tre mænd på henholdsvis 28, 29 og 38 år er sigtet for et drabsforsøg, som fandt sted tilbage i 2013.

Den 11. april det år blev der affyret flere skud aftenen på Lundtoftegade på Nørrebro. De tre anholdte er sigtet for i forening, og efter fælles forudgående aftale, at have affyret ikke under 30 skud og ramte i den forbindelse en dengang 19-årig mand. Han blev ramt af et projektil i hovedet, men overlevede mirakuløst.

To af de tre anholdte har tidligere været sigtet og varetægtsfængslet i sagen, men de blev løsladt og sigtelsen frafaldet pga. manglende beviser.

Københavns Politi fortsatte imidlertid efterforskningen og har bl.a. på baggrund af nye tekniske beviser og afhøringer styrket mistanken mod de tre mænd, hvoraf to blev fremstillet i dag i Københavns Dommervagt. Her blev de varetægtsfængslet i henholdsvis 24 og 10 dage. Den tredje er i forvejen varetægtsfængslet i en anden sag og vil blive fremstillet senere på ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.