To anholdt og sigtet for indbrud

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at man i nat klokken 01.33 fik en anmeldelse om, at nogle mistænkelige personer luskede omkring ved en bil, der holdt parkeret på P. Freuchensvej i Nykøbing F.

De mistænkelige personer havde åbnet en bildør og stjålet et sundhedskort.

En politipatrulje rykkede ud og kort efter så betjentene to mænd, der passede på beskrivelsen, på en vej i nærheden. Det var en 18-årige mænd – den ene fra Nakskov og den anden fra Nykøbing F. De havde sundhedskortet, et pas, som tilhørte en anden mand og en fjernbetjening med sig. Den ene havde også et boldtræ, mens den anden havde 0,5 gram hash på sig.

De fundne papirer blev leveret tilbage til ejerne, og da betjentene testede fjernbetjeningen, åbnede en garageport på P. Freuchensvej, og den småforbavsede garageejer fik tilbageleveret fjernbetjeningen.

De to 18-årige blev anholdt og sigtet for i alt tre tyverier, for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer. De blev løsladt igen efter afhøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.