Mistænkelig bilbrand: Politiet efterlyser vidner

Klokken 03.29 i nat blev politi og brandvæsen kaldt ud til en brand i en bil, som holdt på et grønt område ud for en byggeplads på Kaserne Parkvej ved Felten i Ringsted.

En vagtmand, som kørte i området havde hørt lyden fra et bilhorn og kørte hen for at se, hvor lyden kom fra. Han fandt den brændende bil og ringede 112.

Bilen udbrændte totalt, trods brandvæsnets indsats.

Politipatruljen undersøgte bilen nærmere og fandt ud af, at den nummerpladse, som sad på bilen var stjålet fra Nyrup ved Stenlille i Sydsjællands- og Lolland-Falsters politikreds i går mellem kl. 13.30 til 22.00.

Bilen var en hvid Seat Leon personbil, reg. nr: BJ68855, årgang 2017. Politiet anser branden for mistænkelig, da bilen er stjålet og hensat et øde sted.

Politiet beder vidner, som har bemærket bilen i Ringsted eller omegn fra onsdag eftermiddag indtil den brændte natten til torsdag om, at kontakte politiet. Især oplysninger omkring personer, som har opholdt sig omkring bilen op til og efter den brændte har politiets interesse. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.