Eksplosionen ved Skattestyrelsen: Yderligere to svenske mænd anholdt i sagen
Skattestyrelsen efter eksplosion
https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en
To personer blev i går, onsdag, sigtet for at stå bag eksplosionen i Østbanegade i august. Således er fire personer nu mistænkt i sagen.

Der er tale om to svenske mænd på 22 og 27 år. De blev i går anholdt i tæt samarbejde med svensk politi, og sigtet for at stå bag eksplosionen ved Skattestyrelsen på Østerbro tirsdag 6. august.

Siden eksplosionen foran Skattestyrelsen har Københavns Politi været i gang med en omfattende efterforskning i godt samarbejde med svensk politi, som førte til, at en anden 22-årig svensk mand blev anholdt i sagen 13. august.

En 23-årig svensk mand blev samtidig internationalt efterlyst, da han ligeledes er mistænkt for at stå bag eksplosionen. Således er fire personer nu mistænkt i sagen.

– Vi tager angrebet på Skattestyrelsen meget alvorligt og fortsætter vores omfattende efterforskningen af sagen. Vi har et rigtig godt samarbejde med svensk politi og er fortrøstningsfulde i forhold til at få gerningsmændene stillet til regnskab, siger leder af personfarlig kriminalitet, Brian Belling.

Politiet har, af hensyn til efterforskningen, ikke yderligere kommentarer.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.